fiat lancia alfa-romeo fiat-pro jeep suzuki     

EN QUÈ CONSISTEIX UN KIT DE CONVERSIÓ A GLP?

KIT DE CONVERSIÓ A HÍBRID GAS GLP

Boca d'ompliment estandarditzada dotada de vàlvula antiretorn.

Dipòsit: construït en acer electrosoldat d'alta resistència i tractat tèrmicament per evitar trencaments en cas de deformacions per accident. Generalment de forma tòrica per poder col · locar en el buit de la roda de recanvi, però també pot ser de forma cilíndrica.

Multivàlvula: És una vàlvula multifuncional muntada al dipòsit que permet la càrrega del gas a entrada i regula el bloqueig de seguretat al 80% d'ompliment i mesura el nivell del gas a través d'un sensor.

Reductor: converteix a gas l'estat líquid del GLP per a l'alimentació del vehicle. Està dotat d'una electrovàlvula de seguretat per al tancament del circuit en apagar el motor.

Filtre de gas que garanteix el luxe del gas sense impureses ni residus oliosos.

Common Rail injecció de gas: Controlat des de la centraleta electrònica d'injecció del sistema (ECU), injecta la quantitat de gas correcta per al perfecte funcionament del sistema en cada un dels cilindres.

Commutador GLP / Benzina: permet la commutació de GLP a Gasolina i ens mostra el nivell de GLP al dipòsit. En condicions normals, el sistema és totalment automàtic.

Centraleta de control (ECU): aquesta centraleta està interposada amb la centraleta del vehicle i gestiona el senyal rebut pel sensor del kit de conversió a GLP per injectar de forma correcta la quantitat de gas.

 

 

QUI EL POT INSTALAR?

VOGELS AUTOGAS SYSTEMEN - Green Power Systems S.L. - Distribuidor oficial - Xarxa d'instal·ladors oficials

foto de Green Power Systems.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Només pot instal·lar un kit de conversió a gas GLP un TALLER INSTAL·LADOR OFICIAL acreditat com a tal, els nostres serveis oficials tenen a la façana del taller una placa acreditativa de VOGELS AUTOGAS que es reconeix fàcilment.


La instal · lació d'un kit de conversió de gas GLP en un vehicle s'ha de fer per un professional qualificat segons uns paràmetres i no pot fer-ho qualsevol ja que ha de ser un procés normalitzat i reglamentat, és a dir, un treball altament professional i que per tant, el operari que va a realitzar ha d'haver fet un curs de formació que l'acrediti com a instal · lador autoritzat.

 

Idioma
canlenfrdeitrues