fiat lancia alfa-romeo fiat-pro jeep suzuki     

Avantatges de gas GLP

+Autonomia

En ser un dipòsit addicional al de gasolina original del vehicle, aquest disposarà del doble de la seva autonomia. La que li proporciona el GLP més la que li proporciona la gasolina.
 

+Avantatges

Per potenciar el seu ús, els vehicles poc contaminants van a gaudir de privilegis, ajudes, subvencions i tractes preferencials en diferents serveis. Per exemple, Autopistes ha creat ja el EcoVia T amb descomptes del 30% en peatges.

+Econòmic

El litre de GLP és de gairebé un 50% més barat que el litre de gasolina. A més proporciona un estalvi en el manteniment del vehicle en provocar menys avaries i garantir un menor desgast i amb això una major durada del motor.

TAULA COMPARATIVA
GASOLINAGLP
Chevrolet Aveo 1.4 94cv 54€ 31€
Opel Astra 1.6 115cv 46€ 26€
Peugeot 308 VII 122cv 50€ 28€
VW Passat CC 2.0 53€ 29€
+Útil

El Ministeri de Medi Ambient ha aprovat el Pla Nacional de Millora de la Qualitat de l'Aire. Una de les mesures que, per llei, es van a aplicar és la creació de Zones Urbanes de Atmosfera Protegida, com ja ve passant en altres ciutats europees. Aquesta llei prohibirà l'accés de vehicles contaminants en àrees urbanes. Només vehicles elèctrics, híbrids i amb motors adaptats a gas GLP podran accedir lliurement a aquestes zones restringides.

+Ecològic

El GLP és un carburant net. Emet un 15% menys de monòxid de carboni, un 99% menys de partícules i un 68% menys d'òxids de nitrogen (NOX) que el dièsel. A més la seva potencial formació d'ozó és un 50% menor. Així com la reducció d'un 50% en nivells de soroll.
 
 
 
 
 
 

Idioma
canlenfrdeitrues